logo Pneucentrum Pašek

pneucentrum
PAŠEK

dnes otevřeno od 08:00 - 14:00 a 16:00- 18:00
další dny...

+420 736 722 387
Vodní důl 22, Vřesina


Zásady zpracování osobních údajů

ke dni 17.10.2018

Belt Craft s.r.o., IČ: 06753396, DIČ: CZ06753396, se sídlem Nová 230/8, 747 20 Vřesina, provozovatel webových stránek http://www.pneucentrumpasek.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanoveními v oblasti ochrany osobních údajů.

Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů („Zásady“) bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme, navštívíte-li naše webové stránky a využijete našich on-line služeb.



I. Osobní údaje a jejich zpracování

Při on-line rezervaci na webu http://www.pneucentrumpasek.cz vyžadujeme tyto osobní údaje: jméno, příjmení a telefon.

- Jméno a příjmení slouží pouze k identifikaci uživatele pro rezervaci našeho pneuservisu.
- Telefon slouží ke komunikaci ze strany provozovatele (potvrzení rezervace, zrušení rezervace, dodatečné informace k rezervaci).

Další údaje (e-mail) nejsou povinné.

- E-mail - pokud uživatel vyplní tento údaj, múže být e-mail použit ke komunikaci ze strany provozovatele (potvrzení rezervace, zrušení rezervace, dodatečné informace k rezervaci).



II. Zabezpečení osobních údajů a doba uchovávání

Pokud zpracováváme Vaše osobní údaje, můžete kdykoliv požadovat bezplatnou informaci o zpracovávání svých osobních údajů.

V případě, že se domníváte, že zpracování osobních údajů provádíme v rozporu s ochranou Vašich osobních údajů a zákonnými podmínkami ochrany osobních údajů, můžete požádat o vysvětlení, požadovat, abychom odstranili takto vzniklý stav, zejména můžete požadovat blokaci osobních údajů, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Máte taktéž právo kdykoliv se obrátit se svou žádostí na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, budou Vaše osobní údaje vymazány a může tak dojít ke zrušení vaši rezervace. K likvidaci osobních údajů dojde rovněž v případě, že osobní údaje nebudou zapotřebí pro účel sledovaný jejich uložením nebo jestliže bude uložení Vašich údajů nepřípustné z jiných zákonem stanovených důvodů.

Kontakt

V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto Zásad nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy pneupasek@seznam.cz

Bridgestone logo
GoodYear logo
Barum logo
Dunlop logo
Kleber logo
BGGoodrich logo
Michelin logo
Continental logo
Pirelli logo
web&design
Roman Pravda (KLR), 2016-2019
facebook.com/klrweb
zásady zpracování osobních údajů (GDPR)
ikona facebook